Igyunk vizet!

Válts finom, tisztított csapvízre!

Sztárok, akik nem csak vizet prédikálnak

2019. december 29. 10:29 - Igyunk_vizet

A világsztárok kiemelkedő alakjai számára érthető okokból mindig a külső az első, ám végre kialakulóban van egy új szemlélet, melyben inkább az egészséges hitvallások hódítanak az üres külsőségek helyett. Az ész nélküli plasztikai arckezelések divatja is visszaszorult mostanra, mert a sok népszerű híresség is felismerte, hogy egyensúly és belső tisztaság nélkül a külső szépség is csak időleges. Hiába a sok méregdrága kezelés, ha a szervezet belül nem jól működik. Így nem véletlen, hogy szinte mozgalommá vált a tudatos vízfogyasztás kultúrája a világsztárok körében.

Elegendő szűrt tiszta víz fogyasztása ugyanis nem csak az egész testre, de az elmére és az emésztésre is jó hatással vannak, de a bőr valamint a kötőszövetek állapotát is nagymértékben, sőt látványosan javítja.

Cameron Diaz több helyen is nyilatkozta, hogy ha nem iszik eleget, azt azonnal megérzi. Ahogy ő fogalmazott, egy száraz kóró állapotából, addig igyekszik hidratálni magát belsőleg, amíg egy esőáztatta szép virághoz nem kezd hasonlítani az ábrázata.

viztisztito-wellnet-cameron-diaz.jpg

A világ leghíresebb modellje Naomi Campbell sem rejti véka alá, hogy legendás szépségét, bámulatosan feszes bőrét annak köszönheti, hogy a reggeleit úgy indítja, hogy tiszta, langyos vizet iszik citrommal és probiotikumokkal, majd napközben is végig ezt a szűrt vizet kortyolgat. Szerinte a test egyértelműen csak akkor képes megőrizni a rugalmasságát, ha eléggé hidratált.

viztisztito-wellnet-naomi-campbell.jpg

Jane Fonda 81 éves, de simán letagadhatna húsz évet! Szerinte a test egészségét a folyamatos és kiegyensúlyozott vízivással lehet fenntartani úgy, hogy az étkezések között folyamatosan tiszta, szobahőmérsékletű vizet kortyolgatunk.

viztisztito-wellnet-jane-fonda.jpg

Cindy Crawford egyenesen úgy fogalmaz: A tested nagyon boldog, ha vizet iszol!

viztisztito-wellnet-cindy-crawford.jpg

Axelle/Bauer-Griffin, FilmMagic 

A szépséges brit színésznő Elizabeth Hurley, kissé poénkodva mégis nagyon lelkesen kampányol a vízivás mellett: „Szerintem az íze unalmas a többi italhoz képest, de csodákat tesz az emésztőrendszerrel és bőrömmel!„ viztisztito-wellnet-eliazbeth-hurley_1.jpg

A barbadosi énekesnő Rihanna még egy korábbi interjúban nyilatkozta azt, hogyha nem érzi jól magát és nem látja elég szépnek a bőrét, akkor teljesen kiiktatja az alkoholt az életéből és nagymennyiségű tiszta vizet iszik kúraszerűen. Így nem is csodálkozunk azon, hogy mindig porcelánszépségű az arca!

viztisztito-wellnet-rihanna_2.jpg

Samir Hussein/WireImage/Getty Images 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyunkvizet.blog.hu/api/trackback/id/tr4615369094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása